Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Jakobsbrevet 5:17


STYGGELSEN

Vik från vår

bebyggelse

nederbördens

styggelse!

 

LARZ GUSTAFSSON 5/4 2024




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 49 gånger
Publicerad 2024-04-05 11:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP