Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sveriges högsta träd

Erik säger, "Kul men svårt att se till toppen tyvärr", gav 4 stjärnor

Edwin säger, "Högt och bra träd", gav 5 stjärnor

Latpotatis säger, "Imponerade inte på mig, men kul att sett det", gav en stjärna

Walter säger, "Martin var här idag", gav 5 stjärnor

Niklas säger, "Oväntat högt", gav 5 stjärnor

Diviezetha säger, "Den högsta granen i Sverige, 49,5 meter hög med 3,3 meter i omkrets.", gav 3 stjärnor

Anna säger, "Värt", gav 5 stjärnor

Detta var tankarna hos några av besökarna till Sveriges högsta träd.
Många fler fanns att läsa.

Men jag tror inte att alla som besökt mig en recension ansåg mig värd.
De tankarna låts bara jäsa.




Fri vers av flpfrd VIP
Läst 27 gånger
Publicerad 2024-04-05 14:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

flpfrd
flpfrd VIP