Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Egen bild


Vårvinter

Morgonpromenad,
vårvinterns hårda skare
lämnar inga spår




Bunden vers (Haiku) av Cecilia Lindqvist VIP
Läst 40 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-04-06 13:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cecilia Lindqvist
Cecilia Lindqvist VIP