Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Memento

Steget som inte togs
Orden som aldrig lämnade tankarna

Varsin sida av berget
Vi skapade tillsammans

Jämfota framför klippans slut
Blicken över axeln på vad som lämnas

Hängandes i dörröppningen
Ovetande om vad som är rätt

Kanske skulle tagit steget
En lätt vindpust skilja rätt och förödelse

Tidens riktning tog oss hit
Dag efter dag men ändå för tidig

Själviskt hat tills daten avtar
Kom ihåg att även du var sårbar.




Fri vers av Hugo Grahn
Läst 34 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-04-06 13:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hugo Grahn
Hugo Grahn