Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

All tid finns här

När vi ses igen kommer det förbli
Resan hit är lång och kall, stjärnorna är fjärran ting.

All tid finns här
Med tiden läker sår

När vi ses igen kan vi tala.
Minnas våra år.

Kometer skissar avståndet emellan oss
Men jag känner hur du mår

Berätta om din dag för mig
Medans jag borstar natten ur ditt hår




Fri vers av GustavB
Läst 29 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-04-06 15:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

GustavB