Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inkorporera mera

Lås upp lårben,
slå vad,
betinga biceps,
trumma på trumhinnan,
tredskas med triceps,
ordna organen,
hjälplös hjärnan,
känn känslor,
avväpna amygdala,
lugna lungorna,
ange anklarna,
hurra för hud och huvud,
anlita anletet,
mumsa muskler
transformera transfettet,
tindra tinningarna
liva upp levern,
hissa gomseglet,
njut njuren,
skinn på skinkan,
neka nacken,
muntra upp munnen, närmast näsan,
läppja läpparna,
huka för buken, hjälp hjässan,
beröm brässen,
imitera immunförsvaret,
axla axlarna,
tämj tarmarna,
armera armarna,
stävja städet,
hör öronen,
avlöva könet,
och låt tusenskönor sjunga




Övriga genrer av Mats Edin VIP
Läst 33 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-04-07 09:19



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Den här gillade jag att läsa. Härligt och fyndigt flöde.
2024-04-09

  Respons VIP
Hela kroppen som ett förändringsprojekt. Bra formulerat!
2024-04-09

    Sefarge VIP
Något även för
Korpulenta-
Klubben
att be-
akta?
;)
2024-04-07
  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP