Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Mind your own business, buster!


SKÖT DIG SJÄLV

Var och en går sin givna bana

Var och en vandrar steg för steg

Herren har ingen kollektivbag

Var och en går sin egen väg

Alla får vara annorlunda

Alla får ha sin egen takt

Ingen ska bli manipulerad

av folk som tror att de har makt

 

Jag tänker inte kompromissa

med vad min Gud har givit mig

Så känn dig fri att stå och dissa

Jag lyssnar inte alls på dig

När blev jag redovisningsskyldig

inför en ogudaktig man?

Jesus är Herre - det är svaret

Ingen kan leda mig som Han!

 

 

LARZ GUSTAFSSON 7/4 2024




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 49 gånger
Publicerad 2024-04-07 16:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP