Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Årsringar

Kropparnas årsringar sitter utanpå
halsband som tiden hänger om kroppen.
Som barn pressar den på dem
som nylonband och plastpärlor
skär de in i huden, under
Slutar du kommer det aldrig
kännas bättre




Fri vers av flpfrd VIP
Läst 23 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-04-07 17:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

flpfrd
flpfrd VIP