Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Bekantas bekanta

Bekantas bekanta är bekant
med hon som känner igen en
kändis som känner känslor för
han som har känsla för hur man
känner av andras känslor.




Fri vers av Cecilia Lindqvist VIP
Läst 43 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-04-07 21:28



Bookmark and Share


  Tomas Sofia Johansson-Jonsson VIP
jag kan känna andras känslor
kan va många olika
också läsa deras tankar
några ord då och då...
2024-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Cecilia Lindqvist
Cecilia Lindqvist VIP