Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Trakt, okänd, förbi, dessa tre ord fick jag av Gunwale. Tre ord går nu till Respons. Stafetten stapplar vidare.


Tidens flykt. Stafett.

Så är min tid förbi
i denna trakt, på denna jord.
Jag anar svagt en okänd melodi
som ännu saknar ord.




Bunden vers (Rim) av Cikoria Blå VIP
Läst 42 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2024-04-08 07:57



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Riktigt bra diktat med tre ord som ska sammanfattas i en dikt! Bravo!
2024-04-10

  Respons VIP
En suck av förtvivlan eller insikt?
2024-04-09

    Lena Söderkvist VIP
Hög klass på verket!
2024-04-08

  TrollTörnTrappan VIP
Ännu en god stund har du väl kvar - att fylla jorden med bevingade ord?!
2024-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP