Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ansiktet

Ser spår av allvar

Dagar av svårigheter präglat livet

Se in i ansiktet nu visar  en djuphet av ro

Skrattet sitter löst vill bara skapa 

En god stämning känna glädje i rummet

Det är dags varva ned

Inte låta inre oro

Få tag i stunden

Ansikte lyser istället upp med optimism och stark framtidsro

 Och känslan kunna  förändra sitt liv




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 65 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2024-04-08 11:01



Bookmark and Share


  Koloristen
"Få tag i stunden"

-Just den här förvandlingen från svårigheter, förtvivlan och oro, till rom glädje och framtidstro hänger på en "stund" där försynen bringar verklig förändring till det bättre.
2024-04-08

  alicja lappalainen VIP
"Och känslan kunna förändra sitt liv"

Den inre viljan styr livet

2024-04-08

  Bibbi VIP
Goda råd.
2024-04-08

  Monika A Mirsch VIP
... "och känslan förändrar liv ... " Kram till dig och tack för din goa dikt! Monika
2024-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP