Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

min äldsta vän klär inte i kläder

en skiva grötbröd
med färskost och bastukött
luktar naken hud

inga slemhinnor
inga slemhinnor i tjänst
nakenhet är blöt

spegeln visar mig
en exponerad förkropp
som sväller, krymper.

bli vän med kroppen
ta med den på dans, älska
föd dig ett nytt liv

där ni två blir en




Bunden vers (Haiku) av flpfrd VIP
Läst 23 gånger
Publicerad 2024-04-08 13:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

flpfrd
flpfrd VIP