Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


WIDEOLAND

 

 

Jag tänker på det här som Wideoland

och minns hur det brukade vara ibland

när slotten vi byggde upp av sand

inte stod pall för tidens tand

 

Wideoland

Wideoland i en värld i brand

Wideoland

Vi skulle ta världen

Vi hade ett band...

 

Jag kommer aldrig mer till Wideoland

fastän det ligger på höger hand

Jag kommer heller aldrig till Samarkand

Men hjärtats GPS söker himlens land

 

 

Vi hade väl vår tid i Wideoland

och i Hantverkarsalen och på Gamla Grand

Nu siktar jag högre

mot ett annat mål

än att bli antihjälte

och punkidol

 

 

LARZ GUSTAFSSON 9/4 2024

 

text & musik

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 38 gånger
Publicerad 2024-04-09 16:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP