Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Navelskåderi

Det är svårt att låta bli
Navelskåderi
Alla svar blir så bra
allt utanför är inget att ha




Bunden vers (Rim) av Kungskobran VIP
Läst 66 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2024-04-09 17:13



Bookmark and Share


  ULJO
Den var bra
2024-04-10

  Marita Ohlquist VIP
I längden tror jag inte att det är bra
andras svar kan vara bra att ha.
2024-04-10

    Lena Söderkvist VIP
Kanske har du rätt där - eller inte. Svårt att säga, man behöver veta resonemanget.
2024-04-09

    Sefarge VIP
Tjaa navel-borr är väl
vi de flesta varelser
Utrustad med?
( enl.saul.) och även
Den gamle Timmer
mannen( i dubbel
bemärkelse)
;)

2024-04-09

  Anya VIP
haha
Jaa vad är egentligen navelskåderi? Ibland undrar jag om det är det jag gör när jag skriver mina texter? Fast jag är en bra lyssnare.....så jag är nog inte helt fast i magens mittpunkt. :o)
2024-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP