Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


NYANDLIGHETEN ÄR NAVELSKÅDERI

 

Nyandligheten är navelskåderi

De säger: "Du har redan allting inuti!"

Det där är en ren lögn från djävulens domän

New age borde sättas i livstids karantän

Det råd som du får är att rota i din själ

och "finna dig själv" så att allting kan bli väl

Allt detta är nonsens och ren fantasi

Ja, nyandligheten är navelskåderi!

 

LARZ GUSTAFSSON 9/4 2024




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 45 gånger
Publicerad 2024-04-09 18:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP