Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blinkande Fyr

Känslor så sköra

Trofasta varma i livet

Se då en fyr blinka

Alltid på samma plats

Alla lyckliga år tillsammans där på ön

Hör havet brusa

Vågorna bryter kraftigt mot klipporna

I huset på ön är rummet fyllt av glädje och kärlek

Och ger en klang av längtan

Hålla fast vid trygghet 

Livets ljus  som reflekterar

Det kommer dagar som visar i klarhet

En tid i förväntan

En fyr står där

Fortsätter blinkar över mörka havet

 




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 33 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-04-11 11:03



Bookmark and Share


  Koloristen
Fastnar i synnerhet vid:

"Det kommer dagar som visar i klarhet

En tid i förväntan

En fyr står där"

-Visa ord och stark igenkänning. Det finns en förbidans tid, sedan blir till sist fyren åsyna och då kommer klarheten, glädjen och kärleken.
2024-04-13

  Bibbi VIP
Gillar.
2024-04-11

  alicja lappalainen VIP
En känsla av isolering och samtidigt en symbol för den rätta kursen i livet.

navigare necesse est..
2024-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP