Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Egen bild


Ljuset

En skön känsla
så mjuk och len.
Från fönstret kommer
ett magiskt sken.
Om jag badar i ljuset,
håller ansiktet nära,
så kanske jag får skåda
mina bortgångna så kära

När himlen öppnas lite på glänt,
tänds hoppet om att du återvänt.
Bara för en stund,
för att ge mig tröst,
återigen få höra din varma röst.
Men det är så tydligt,
att hur mycket jag än ber,
så är det djupt inom mig
som det magiska sker.




Fri vers av Cecilia Lindqvist VIP
Läst 43 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-04-11 19:30



Bookmark and Share


  ael
Fint
2024-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Cecilia Lindqvist
Cecilia Lindqvist VIP