Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

EN GÅNGER TVÅ

Vilket band spelar allra bäst
brusar på utan el vilken gest...
Ljudet forsar fram
för man som för madam...
Jo HAVSBANDET i öst som i väst!

Så måste optikern vara
för kunderna sina bäst klara
utföra sin tjänst
med full styrka och spänst
ÖGONTJÄNAREN, för sin skara!




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 20 gånger
Publicerad 2024-04-12 06:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt