Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Meditation

Jag bugar mig mot hjärtat.
Trevande sårbarhet mot alltets ro.
Smälter samman.
Har alltid varit samma.




Fri vers (Modernistisk dikt) av lovisaasivol
Läst 105 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2024-04-12 15:04



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Världen är död materia.
2024-04-13

  Emanuel Sigridsson VIP
Du får raderna som par att samverka på ett fint sätt, griper elegant i varandra. Och diktens innehåll faller väl in i loopkvantgravitationen*: världen tycks vara relation snarare än objekt.

* Begrepp inom teoretisk fysik.
2024-04-13

  S.A.I. Steve Lando VIP
andas harmoni
2024-04-12

  Larz Gustafsson VIP
Alltet är inget levande väsen.
2024-04-12

  Lustverket VIP
Fin. Verkligen nåt att meditera över!
2024-04-12
  > Nästa text
< Föregående

lovisaasivol

Senast publicerade
Meditation
* Se alla