Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


NORDISK JORD

Svenska åkrar

Uråldrig kultur

Grannländerna

Stolt och mäktig fur

Låt oss lämna

Bryssels diktatur

Hela Norden

borde dra sig ur!

 

Norden lever!

EU sprider död

Res en fanborg

Blå, gul, vit och röd

Nordbons nordanro

Lämna oss ifred

Bär till Bryssel

detta vårt besked!

 

 

LARZ GUSTAFSSON 13/4 2024

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 47 gånger
Publicerad 2024-04-13 12:42



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Tusen tack!
Ja, verkligen.
Det är samma sak med NATO och FN.
2024-04-13

  Vindsvala VIP
Mycket bra protestdikt!
EU förstör och bryter ner, det är en förbannelse.
2024-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP