Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Precis när hon passerat caféterians stora fönster som vetter ut mot gatan och parken, stannar hon till. Hon vänder sig och tar ett kort steg tillbaka, tittar försiktigt in genom rutan bort mot mannen vid ett litet runt bord vid ingången. Hon ställer sig s


Middagstid strax efter elva

Har vi nått vägars ände
du och jag
Trots vår välritade karta
Gators pilar är vända
och pekar åt skilda håll

Har vi förirrat oss
du och jag
Trots vårt goda lokalsinne
Dörrar en gång ut till solen
leder nu ner i natten

Har vi gått vilse
du och jag
Trots vår väloljade kompass
Nålen pekar på dig
men undviker mig

En konstruktion som aldrig funnits
du och jag
Verkar vara slut
För denna texts skull
Enbart för denna texts skull




Fri vers av Sape VIP
Läst 22 gånger
Publicerad 2024-04-14 12:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sape
Sape VIP