Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bossa lagom!

-Din arbetsfart dalat idag!
-Boss, då är min lön ju i rätt slag...
Lika för lika
lär du ju predika
nu matchar båda i varje drag...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 33 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-04-14 17:23



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Dansa i en härlig kvart, se allt hänt i svart, bossanova är en slags dans, ta i livet var eviga chans, se till att söka vara smart.
2024-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt