Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


HUMOR

Vissa av oss saknar humor

Säg, varför är det så?

Deras värld är krass och krutttorr

samt därtill outhärdligt grå

 

LARZ GUSTAFSSON 14/4 2024

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 540 gånger
Publicerad 2024-04-14 17:54



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Art for art's sake...
2024-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP