Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

chanser

även fast jag inte vet hur det ska bli
vet jag att om det inte sker nu
sker det när någon annan
håller tag i dispon

jag vet att chanser inte kommer och går
de sås, och skördas
eller så ruttnar de
chanser är inte perenner
de klarar sig inte utan oss




Fri vers av flpfrd VIP
Läst 26 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-04-14 19:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

flpfrd
flpfrd VIP