Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


JESUS ÄR HERRE!


GENSÄGELSEN

Det finns alltid folk

som ska käfta emot

Men jag har slutat att bry mig

Jag är inte dum

Jag är ingen idiot

Jag vet till vem jag kan ty mig

 

Ingen kan förändra

den tro som jag har

eller ta den ifrån mig

Så jag struntar blankt i

ditt kaxiga svar

Det går ändå inte att nå dig

 

Så ni är ute i ogjort väder

Har inte skuggan av en chans

Det liv ni ärvde av era fäder

kan aldrig skänka er balans

Ni nöjer er med att existera

Själv vill jag leva och leva fri

Så jag väljer att ignorera

och att helt enkelt gå förbi

 

LARZ GUSTAFSSON 15/4 2024




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 49 gånger
Publicerad 2024-04-15 02:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP