Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2024.04.14 söndag


Men när jag ser

Jag sätter mig emot
vilsen sökandes kärleken
utan respekt för vänskapen.

Grymhetens heta vind steker rysningar
över hela kroppen
i närvaron av förödelsens aska.

Precis när bestarna ska till att fly
ska vi resa våra skott av barmhärtighet
och vi ska förbli i tiden som är vår.

Men när jag ser alla människor
så gråter jag.

 




Fri vers av Mats Kitok-Lundmark VIP
Läst 34 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-04-15 02:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Kitok-Lundmark
Mats Kitok-Lundmark VIP