Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Fantastisk utsikt över Stockholms huvudgator Kombinerar trevligt med nyttig med vitsippor och cruise berg fälten För att kombinera det nicely med det användbara hittar vi saffransplockare?


Våren Vårt Vävlärare i Vitsipporna

Under vårens sol

Vitsippor dansar i skog
Saffransplockare




Bunden vers (Haiku) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 25 gånger
Publicerad 2024-04-15 12:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP