Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tyngden på mitt brinnande hjärta

Jag har fått nog av mina lögner, orkar inte längre
All tyngd, jag behöver lätta mitt hjärta
Försöker gång på gång finna orden
Skriver och skriver i tron att det löser sig
Pusselbit för pusselbit lätta jag mitt brinnande hjärta
Trasiga skor i solens stekande hetta
Det gör ont, så ont i mitt hjärta

Letar efter svar, sätt att sväva
Vill gärna, söker förnyelse
Men känns som ett evigt sökande utan svar
Hur skall man gå til väga
Krävs det en akut smärta för att ändra livet
Ge mig en hård spark i röven så något sker
Det är en tung börda jag bär på
Varje ord är en tyngd
Och jag lättare mitt hjärta

Till alla er som har det svårt, som lider inombords
Jag är en i mängden, mina demoner berättar
Orden ringar därinne, vars innehåll förvirrar
Vad är verklighet, en fråga som ofta får stå till svars
Det är slut på lögner, jag öppnar mitt hjärta
Skriver ner all tyngd jag bär på
Vill hitta sätt att sväva iväg på
Slippa den eviga dygden som hänger över mig
Mitt arma brinnande hjärta
Endast en bit kol snart som återstår




Fri vers (Fri form) av Spiken VIP
Läst 30 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-04-16 07:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spiken
Spiken VIP