Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


VAKNÄTTER

Vaknätter i tiden

De går över

De flyr bort

Slutad är snart striden

Jordelivet är så kort

Hemma råder friden

Inga plågor

Ingen stress

Vaknätter i tiden

Det kan bli en del -

tills dess...

 

LARZ GUSTAFSSON 15/4 2024

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 48 gånger
Publicerad 2024-04-15 16:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP