Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


dikten fångar rimmet och sticker ut med värde.Bild:Stockholm på min gatan idag.


Jag utsatte mig för solens strålar.



Den första dagen av solbadet,
När ljuset dansar, utan smärta,
På min soffa, i himlens hörn,
Dikten börjar tala för sig själv.

En timmes välbefinnande, under klar himmel,
Absolut värde, en gudomlig sanning,
Världens skönheter visas för mig,
I mitt hjärta börjar en ny sommar slå.

Positivism kommer i vågor av ljus
Förvisa negativitet, utan skuld
Och på denna början,
Min solsjäl är kysst, obesegrad.




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 26 gånger
Publicerad 2024-04-15 17:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP