Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


KOM, VÄLSIGNADE MORGON!

 

Kom, välsignade morgon
med vila och tillförsikt
Kom, välsignade morgon
Som sträcker sig bortom dikt
Kom med solljus från ovan
och smält all nattstånden is
Lys på yppersta gåvan
Påminn om paradis
 
LARZ GUSTAFSSON 15/4 2024
 



Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 40 gånger
Publicerad 2024-04-15 21:21



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Fin och upplyftande läsning.
2024-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP