Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ditt nummer


En dag ringde jag Dig
fastän jag visste
att Du inte var där
Nån främmande svarade
HAN BOR INTE LÄNGRE HÄR
Nej jag vet det
jag ville bara slå numret
för att det är mig så kärt.




Fri vers av Annie b'larsson VIP
Läst 45 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2024-04-15 23:54



Bookmark and Share


  Jean-Michel Orblin
Vad svarade personen då?
2024-04-17

  Gunwale VIP
Ja! Precis som när en mor älskar siffrorna i sin nyfödda bebis födelsenummer …
Man kopplar ihop så mycket i hjärnan och hjärtat!
2024-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Annie b'larsson
Annie b'larsson VIP