Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Han hör applåder, rop och visslingar hela vägen från scenen in i logen. Där en handduk och en iskall ramlösa. Och en stängd dörr. Några minuter med ansiktet under handduken på rummets enda stol. "En perfekt show", säger han till sig själv. "Perfekt"


Det lutar åt tisdag

Låt mig få dela med mig av det här
Låt mig få dela med mig här
En viktig viktig sak som jag tänkt på
Bearbetad bland mina vindlar
Ältad där dag ut och dag in
Stöts och blötts
Till perfektion

Är du beredd att ta emot
Att ta emot ett mästerverk
Rykande färsk att serveras till dig
Det är det viktigaste jag har - vi har
Jag avundas dig just nu
Förvalta den väl
Här kommer den

Min åsikt

Varsågod




Fri vers av Sape VIP
Läst 25 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-04-16 02:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sape
Sape VIP