Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De fjärilarna är ännu inte födda som kommer att få ner örnar

 

**I livets flykt, fjärilar och örnar,**
**Drömmarna stiger, längtan faller i avgrunden.**
**Tystnad är visdom, tal är buller,**
**I ensamhet är själen allt.**

**Man, titta, lär dig att flyga,**
**Ovanför kycklingar är örnar moln.**
**Det handlar inte om fåglar, det handlar om drömmar,**
**Väljer vägen som öppnade den.**

**Vi tror att vi är heliga, när en annan är en syndare,**
**Men solen ser oss alla lika, vackra.**
**I hans skugga hyser vi hopp,**
**Och i själen, glädjeämnen och svåra chanser.**

**Ta hand om själen, låt mänskligheten komma ihåg,**
**Gör gott, utan förväntningar, och världen kommer att vårda dig, en evig historia.**




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 20 gånger
Publicerad 2024-04-16 06:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP