Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fortsätta sig i början

Tror du att det finns?
En tid före alltså?
Inte efter, efter detta stannar tiden
Jag vill börja om
Inte fortsätta...

Konturerna som utgör min verklighet
har blivit tunna
Som blyertsstreck med stiftpenna, 0.3
Snart skär den genom pappret,
och skriver på bordet

Jag vill inte, men valde det ändå
Tänkte rätt men kändes fel
Känner fel men agerar rätt
Agerar fel men tänker rätt

Vill någon träffa mig när jag är förstenad
förkroppsligad.
Eller är dagen bara slut nu.
Kommer sömnen alltid bara spöka?
Alrdig stanna?




Fri vers av flpfrd VIP
Läst 13 gånger
Publicerad 2024-04-16 14:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

flpfrd
flpfrd VIP