Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


FACIT: Iran, Thailand, Sri Lanka, Burkina Faso, D R Kongo, Jemen, Surinam, Vietnam och MYANMAR.


NAMNBYTEN

Har du varit i Persien

eller Siam?

På Ceylon eller i

Övre Volta?

Låter möjligen namnet

Zaïre bekant?

Sydjemen

gjorde många mänskor stolta

Nederländska Guyana

säg, har du varit där?

Eller månne i Sydvietnam?

Namnet Burma är numera

en chimär

som en del ändå ofta plockar fram

 

 

LARZ GUSTAFSSON  16/4 2024

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 50 gånger
Publicerad 2024-04-16 17:59



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
FOTO: Ödeshandsken.
2024-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP