Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kalvsläpp

Baby!
din doft av råmjölk
stångar i bröstet
släpper kärleken lös
Förebådar kalvens dans
över ängarna




Fri vers av Elsa Wik VIP
Läst 136 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2024-04-16 19:22



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
En bra poet är du. Du är ny här och liknar genast en rutinerad räv
2024-04-24

    Björka
vackert...
2024-04-22

  Mats Edin VIP
Snyggt skaldat !
2024-04-18

  Leif Daniel Isaksson VIP
överraskad vändning :)
2024-04-18

  Emanuel Sigridsson VIP
En vågad öppning som lägger ut riktning åt två håll, skapar lite dimma över kontexten: vidgar möjligheterna.

En text som fungerar, fungerar och denna fungerar.
2024-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Elsa Wik VIP