Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ord vs tystnad

Det är inte mina ord 

Du ska vara rädd för

Utan min tystnad

Sa jag till livet

Suckade över 

Dess naitivitet 

Och fortsatte att skriva 




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 24 gånger
Publicerad 2024-04-18 06:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP