Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


På kollisionskurs

 

Jag vill ha vingar
av lämplig sort
duger ej av fingrar
flaxa sig bort

tänk att få flyga
dit spröten pekar
vid fordon smyga
där nattfjäril rekar

in i strålkastare
kraschar ett otal
billykta frestare
dock träff blir fatal

vill klura ut
dess fascination
livet tar ju slut
vid frontalkollision

våldsamt de dör
av brutal sinkadus
eller kamikaze gör
förblindade av ljus

 




Bunden vers (Rim) av Bodingen VIP
Läst 38 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-04-17 11:57



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
Ja köpa vingar för pengarna och se världen från ovan….
2024-04-21

  Öknens Ros VIP
Är väl samma fenomen som när djur blir stillastående, bländade av billyktor, eller? Synd på den fina fjärilen.
2024-04-18

    Sefarge VIP
Insikts och fantasi-fullt
Skrivet om miljoner års
Mån-reflex som spökar
mitt i natten mot konst
-gjort död rörligt ljus?


2024-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Bodingen
Bodingen VIP