Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Swexit - rivstart nu!

 

Att vara rolig 

är inte det lättaste

kolla på EU

trots hela fan är ett skämt

fastnar skratten i halsen




Bunden vers (Tanka) av Bodingen VIP
Läst 43 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2024-05-24 09:17



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
Stämmer, skrattretande!
2024-05-24

  Öknens Ros VIP
Har man tagit fan i båten så...
2024-05-24

    Sefarge VIP
Utan EU och NATO
skulle nog Stora
Länder med makt
Styra o ställa o kunna
käka upp oss på
kvart om vi ej gjorde
som de bestämde
Men nu är det ju
vi i dessa konst
-allationer som
bestämmer utåt
och som även
själva blir bestäm
-da inåt?
Det är nog den bistra
sanningen tyvärr. ..


2024-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Bodingen
Bodingen VIP