Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

V9bet Tel

V9bet tel là link truy c?p vào nhà cái V9bet an toàn và b?o m?t nh?t t?i Vi?t Nam. Tham gia ??ng ký v9bet.tel ?? nh?n ngay 100K ti?n th??ng mi?n phí ngay hôm nay.
Website:
https://v9bet.tel/
??a Ch?: 77 Ngõ 24 Kim ??ng, Giáp Bát, Hoàng Mai, Hà N?i
Phone : 0824435642
Tags: #v9bet #v9bettel #linkv9bet #nhacaiv9bet

 




Fri vers av v9bettel
Läst 155 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-04-17 16:40



Bookmark and Share


    King Faerin
Monty Python (spced ham origin) is marvellous art.
2024-04-27

  Larz Gustafsson VIP
Fånar.
2024-04-27

  Staffan Nilsson

Vi förstår vad det handlar om.
Samtidigt är ESs kommentarer underbara för de visar på en poetisk läsning!
Precis vad som behövs.

2024-04-27

  Larz Gustafsson VIP
Jag kräver: Bort med all spam!
2024-04-27

  Larz Gustafsson VIP
Applåderar man sådant är man mentalt störd.
2024-04-27

  Larz Gustafsson VIP
Totalt meningslös kommersialiserad smörja.
Spam!
2024-04-27

    Sefarge VIP
Intressant.Förstår man nånsin
Vad där står?Egentligen?
När det mesta är siffror
som gäller i denna
matematisk mek
-aniska världen.


2024-04-25

  Larz Gustafsson VIP
Ca plane pour moi (Plastic Bertrand)
2024-04-24

  Emanuel Sigridsson VIP
Le Maître, par un œil profond, a, sur se pas, Apaisé de l’éden l’inquiète merveille Dont le frisson final, dans sa voix seule, éveille Pour la Rose et le Lys le mystére d’un nom. (Mallarmé)
2024-04-24

  Larz Gustafsson VIP
"Hen" är ett ord som i sig är en styggelse.
Samma sak gäller "Döda Poeters Sällskap". Oanständigt dravel.

Och detta är inget annat än spam.
Försök inte lägga något slags Andy Warhol-filter över detta.

Jag ogillar dig, Sigridsson.
2024-04-24

  Emanuel Sigridsson VIP
Vid närmare undersökning: Det finns ingen som har svaret heller. Fyndigt V9bet Tel
2024-04-24

  Emanuel Sigridsson VIP
Vietnamesiska eller inte är det som fri vers en del av modernismen, och företrädesvis dadaismen. Det finns egentligen inget att säga, allt har förvandlas till frågor. med "störande tecken emellan".

Påminner lite om Poeters Döda Sällskap. Men Gud ringer inte , man får ringa upp själv.

Tänj på hen!
2024-04-24

  Larz Gustafsson VIP
Märkligt att skräpet får vara kvar trots att jag anmält det som spam.
2024-04-21

  S.A.I. Steve Lando VIP
vietnamesiska?

*vågar ej trycka på länkarna.
2024-04-20

  Larz Gustafsson VIP
Spam, spam, spam, bacon and eggs and spam!
2024-04-17
  > Nästa text
< Föregående

v9bettel

Senast publicerade
V9bet Tel
* Se alla