Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Utopier är verklighetsflykt. Jag tar avstånd från samtliga. Som kristen flyr jag inte FRÅN verkligheten utan TILL den, eftersom verklighetn själv finns hos Kristus.


KROSSA ALLA UTOPIER!

Krossa alla utopier!

De är slöseri med tid

Ingen enda av dem kan ju

ge en nutidsmänska frid

Det är bara fantasier

- anarkism och annat strunt

Krossa alla utopier!

Lovar runt men håller tunt!

 

LARZ GUSTAFSSON 17/4 2024




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 245 gånger
Publicerad 2024-04-17 17:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP