Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Memento Mori

tiden går alltför fort framåt
ännu en gång har våren kommit
med nya färska sår att erbjuda
jag sitter på min smutsiga soffa
blickar minnerna bakåt
någonstans påvägen
förlorade jag mig själv

ingen annan kan se
vilket sorts hänsynslöst krig
som pågår inombords hos andra
när jag sitter ensam på kaféet
bland de som har livet framför sig
men jag går allt längre bakåt
åt helt fel riktning





Fri vers av Cipriani
Läst 34 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-04-17 19:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cipriani
Cipriani