Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Psykopaten i Kremel

Du fyller mig med obehag
när drar du ditt nästa drag?
Känslokall står du där
med dina psykopatiska besvär
stöter din blodiga dolk
i Ukrainas fredliga folk




Bunden vers (Rim) av Kungskobran VIP
Läst 33 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2024-04-18 09:24



Bookmark and Share


  AndLou VIP
Ja vi drömmer alla
om fred på jorden
där krigets tyranner
snart ligger döda
där hatets bomber
inte längre faller
där barnens hjärtan
har slutat blöda

2024-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP