Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

till min mormor

snäll och rar

i alla dar

klok och vis

som en gammal novis

mat hon ger oss med glädje

det måste vi ju alla medge

en tjäck liten 21a du är

och du håller oss alla så kär

hon ställer upp i ur och skur

det är ju konstigt att hon alldrig blir sur

passat mig du har

i många dar

det kan inte ha varit lätt

men du har ju hållit mig mätt

badat i choklad det har jag gjort

det var synd vi inte tog ett kort

nu ska jag bara säga en grej

att mormor är du ju till mig

och det är att jag älskar dig

kram från ditt yngsta barnbarn





























Fri vers av blackphanter82
Läst 473 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-08-22 00:13



Bookmark and Share


  Martin VIP
En glad och go kärleksförklaring som du sjunger fram med ett varmt bekymmerslöst skratt. Härligt! Kanske de långa mellanrummen gör den lite svårare att läsa?
2006-08-22
  > Nästa text
< Föregående

blackphanter82
blackphanter82