Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Love Poems from God: Twelve Sacred Voices

 

 

vuxna människor som gillar
sagan om ringen borde genomgå
en psykiatrisk undersökning
någon slags diagnos borde finnas
för denna kategori av människor
som omvänd intellektuell progeria
(progeria är ju när en femåring ser ut som 70)
eller grav funktionsvariation
de borde omyndigförklaras
en personlig assistent kopplas in
ett kirurgiskt ingrepp i hjärnan kan
eventuellt dämpa de värsta symptomen
av ohämmad infantilisering
eller vid lindrigare fall
kan man sätta in intravenös
antipsykotisk neuroleptika
eller alternativt tramadol, tvångströja
och en låst cell i underjorden
för det enda Frodo duger till är att suga
en stor jävla balle

och vi tvättade våra ögon med kaustiksoda
och Midgård var aldrig mer
nej Midgård var aldrig mer

 ________________________________________________

 

att läsa dikterna här inne (och dikter i allmänhet) är lite
som att ägna sig åt nekrofili
nekrotisk vävnad faller från de beslöjade statyerna i Hades
äntligen har jag fått med ordet Hades i en dikt
det är så värdigt att skriva om Hades
Lars Norén gjorde ofta det
vårt äktenskap var som en skallgång genom Hades
är en vacker rad (obs det är min rad inte Lars Noréns)
jag tänker på Hades när jag loggar in på poeter.se

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Sonett) av Androiden VIP
Läst 31 gånger
Publicerad 2024-04-18 16:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Androiden
Androiden VIP