Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


VAR INTE STURSK

Var inte stursk

Det finns ett hemligt vapen

Det sprider ödeläggelse

och död

Var inte stursk

Snart tillstoppas nog gapen

Tungt vatten utsläcker

er stolta glöd

 

LARZ GUSTAFSSON 18/4 2024




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 258 gånger
Publicerad 2024-04-18 17:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP