Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Egen bild


Gröna dörren

Jag sjunger och dansar
men den gröna dörren
som leder inåt
är stängd.




Fri vers av Cecilia Lindqvist VIP
Läst 34 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-04-19 20:26



Bookmark and Share


  animan VIP
Enkel men tänkvärd dikt. Och ett foto som fascinerar.
2024-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Cecilia Lindqvist
Cecilia Lindqvist VIP