Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in
 

ångest, konstnärs assistent ... HYPOMANI jag befinner mig i

 


Jag brukade säga en konstnär kan inte producera utan en snudd av ångest. Kanske det är någon sanning i det, eller är helt sant.

Faktum till verkligheten. Jag befinner mig i HYPOMANI sen så tidigt som igår. Igår blev jag nedsövd för tandläkare och det har lett till hymomani (lätt mani), och förut, i exakt samma omständighter: sen sömn-brist, sen fruktansvärd pannkaka.

Så nja det här blir som en essä om MANI... kanske. Så i lätt mani (hypomani) är det lätt eufori och lätt irriterad. Vissa symptomer skiljer en del. Så det finns ett uttryck ''manikern mår bra, vad kan vara fel''. Så just nu känns det ''ganska halv ok'' och det är jävla bra jämfört med mitt dystra självmords tillstånd - Men jag vet att det kommer inte hålla. Det heter MANO-DEPRESSIV (bipolar så läkemedelsföretagen kan tjäna mer pengar) alltså det är en baksmälla till mani.

Nå vi känner igen många av dom stora författarna som mano-depressiva.
Så hur fan kan det här ha hänt Page?
Ja så sent som igår, då, var jag nedsövd vid tandläkaren och det har orsakat mani förut.

Jag hade möjlighet under övriga upplysningar att addera att jag hade blivit manisk av nedsövning, men fan mina tänder måste fixas och dö rädd för tandläkare. Point made.

Så FUCK jag har redan berättat för personalen vid gruppboende om hypomani för jag kommer på nu att, ja, en terapeut instämde att, just, i Hollywood kan ''folk stanna i hypomani'' - lätt eufori då.

Bodde i Usa 14 år och alla säger att California är som ett helt annat land- sägs av dom som, bor, i, Usa.

Så ja jag stirrar åt baksmällan eller stanna i hypomani (men har berättat för personalen) då blir det väl litium eller ect (används för akut mani).
Så njuta av stunden så att säga. Men lätt irriterad samt entusiastisk blir man så det blir en blandning av lite av varje som denna skrift börjar bli.

I alla fall, vaknade tidigt (då pratar man några timmar innan) Och extra pigg - Check, hände.

Det är ett av mina tre tidiga tecken. Vakna tidigt men extra pigg.

Dom andra två tecken är ''massa projekt'' (anybody see it haha... faktum jag brukar inte vara så här aktiv... så här tidigt) och ''rusande tankar''.

Så vakna tidigt men extra pigg Check. Massa projekt On the fucking verge, det betyder ''ja, det är typ på gång''. Rusande tankar - lustigt men ännu inte.

Så här var en liten titt på MANI / DEPRESSION.

Så manikern mår bra ''vad kan vara fel'' men jag har vart med om det här några gånger så jag vet pannkakan... vill ('')ni('') höra nåt intressant om mani (litium medicinen pamfletten inkluderade det till och med... ''om du är konstnär...'') det slutar med ett stort projekt du inte gör färdigt (hänt) men fan nu kom jag på det jag  har slagit mani förut och gjort färdigt  ''''det stora projektet''''  SÅ I ALL, ALLVARLIGHET, DOM FÅR SKRIVA OM PAMFLETTEN. Jag har fan slagit mani, PÅ RIKTIGT. Man får också en högre själv-uppskattning (igen individuella varianter), och man blir lätt irriterad, och varför hänger du inte med? IT'S A FUCKING TRIP AND A HALF OM MAN BLIR MANISK KONSTNÄR FÖR MIG. .....Ok så det är ''stora projektet som inte blir färdigt'' (som jag har slagit) och likaväl i litium medicin pamfletten står det också att Litium (ett grundämne, jag har läst ganska mycket kemi- det betyder att det finns i naturen, inget fabricerat i ett laboratorium) att ''bota'' det maniska att ''kvaliteten kommer inte påverkas, men kvantiteten kommer gå ner''. Nå jag tycker inte det är 100% sant. Fan vilka mästerverk man kan sätta ihop manisk.

Det här får duga.

HANDLAR/HANDLADE om MANI och får se om det blir några mer inlägg. Kalla det en recenssion Page. Ok. En till sak doktorerna och sjuksköterskarna är så förbluffade åt mitt inre liv, specifikt när jag har karaktärer i skrift, att man får höra den eviga psyk läkare frågan, hör du röster? Svaret är nej, och jag har, aldrig, hört röster.

Skrollade upp nu och det blev ganska långt. Avslutar.
HANDLAR/HANDLADE om  MANI och får se om det blir några mer inlägg.
OCH HANDLADE OCKSÅ OM      KREATIVITET      OCKSÅ  om man vill använda det ordet (jag brukar säga det går inte att ''skapa'', ''upptäcka'', inte ''skapa'', men i vardagen säger jag skapa/kreativitet)
Övriga genrer (Essä/Recension) av Page Goldenboy VIP
Läst 53 gånger
Publicerad 2024-04-20 07:48Bookmark and Share


  Page Goldenboy VIP
det finns bra anledningAR jag upprepar mig också
peace
2024-04-20

  Page Goldenboy VIP
hallo, det behöver du inte säga?
får väl ändra från att inkludera konstruktiv kritik till enbart positivt
2024-04-20

  Live2Dream VIP
du upprepar dig mycket
2024-04-20

  Page Goldenboy VIP
pedant jag - behövde korrigera nåt i strof två så det flyter inte lika bra som det ska,,, kanske med bra musik på, det flyter ganska bra
2024-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Page Goldenboy
Page Goldenboy VIP