Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömmen om dig (då)

jag drömmer om dig
som att du ännu finns

hur ska jag kunna bära någon annan
när jag är så rädd för min egen kropp,
när jag inte kan bära mig själv?

jag kan inte

jag kunde inte

en dag
jag ska bära dig tills dess

om nätterna
de karga eviga nätterna
är du min




Fri vers (Fri form) av Syster Skör
Läst 20 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-04-20 13:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Syster Skör